Kunstgras versie 2

Vandaag heeft het bestuur opnieuw een gesprek gehad met de gemeente Eijsden-Margraten. De delegatie bestaande uit Raymond Partouns, Etiënne Korff, Boy Bessems en Harry Goessens heeft aan Wethouder Jo Bisscheroux ons kersverse nieuwe beleidsplan gepresenteerd. In een constructief gesprek is gesproken over de toekomstvisie van onze groeiende club, de positie van onze club binnen de gemeente en natuurlijk ook het kunstgrasveld. De gemeente zal voor het einde van het jaar een zogenaamde quickscan uitvoeren van sportpark Bakkerbosch en omgeving en de resultaten daarvan betrekken bij de verdere besluitvorming. Het bestuur heeft in ieder geval een sterk stuk afgeleverd en haar ambitie en mogelijkheden kenbaar gemaakt. Dit alles was niet mogelijk zonder de toewijding die de leden aan onze club tonen. De komende jaren zal VVKeer dan ook in het teken staan van “Boeien, Binden en Verbinden” want wij zijn VVKeer, voetbal én meer! Wordt vervolgd…!!