Kunstgras versie 1

KUNSTGRAS VV KEER

Beste leden,
Bij deze wederom een update over onze communicatie met de gemeente. Op 4 april jl. heeft het bestuur met een afvaardiging van de gemeente gesproken, waaronder Wethouder Bisscheroux. Het gesprek werd wederzijds als prettig ervaren. De afspraak is gemaakt dat op korte termijn het volgende onderhoud zal plaatsvinden: verticuteren, borstelen, frezen, bezanden, bezaaien, kunstmest strooien en voeding strooien. Hiervan is het verticuteren en borstelen inmiddels al gebeurd. Als opvolging van het voorgenoemde zal ook buiten het seizoen groot onderhoud plaatsvinden. Alleen over dit vooruitzicht alleen al zijn we positief gestemd.

Echter is ook samen met de gemeente verder vooruit gekeken. Er zal gekeken worden of er in de gemeentebegroting van 2017 plaats is voor nieuwe kunstgrasvelden binnen de gemeente. Alleen al deze ingang tot de gemeentebegroting is de eerste concrete kans die die wij als club, samen, gecreëerd hebben. Het groeiende ledenaantal, de inzet van alle vrijwilligers en de prestaties van al onze elftallen hebben ons positief in de kijker gespeeld bij de gemeente. Dat maakt de samenwerking met de gemeente prettig en daarvoor zijn we jullie allen dankbaar. Een club ben je samen. Om deze kans binnen te slepen zal het bestuur zich ontfermen over een geactualiseerd beleidsplan (het laatste dateert uit 2010). Met het aanleveren van dit plan hopen wij, R.K.V.V.Keer, een club die in magere tijden tóch groeit, ons nog beter te presenteren en deze kans nog concreter te maken. Nogmaals, een club ben je samen; we hopen dan ook op jullie onvermoeide samenwerking, ingevingen, vrijwilligerswerk, samenspel en sportieve prestaties.

Samen gaan we voor dat kunstgras!