Trainer Maurice blijft nog!

Beste leden,

Verheugd kan het bestuur mededelen dat Maurice Vincken ook volgend seizoen nog hoofdtrainer van Keer 1 zal zijn.

Maurice kondigde in eerste instantie aan te willen stoppen na dit seizoen, een besluit dat het bestuur en spelers respecteerden maar uiteraard erg jammer vonden. Doordat vele leden het jammer vonden Maurice zien gaan, besloot het bestuur de stoute schoenen aan te trekken en nog eens een balletje bij Maurice op te gooien. Na enig gewik en geweeg kwamen we er samen uit: never change a winning team! De doelstelling van dit jaar blijft onveranderd en staf en spelers zijn verheugd dat ze ook volgend seizoen onder professionele leiding staan. Vol vertrouwen zien we de verlengde samenwerking tegemoet. Op naar een mooi seizoen!