RaboVolksfeest

De Dorpskern van Cadier en Keer zal in het weekend van 26 en 27 augustus 2017 andermaal het decor vormen van het Rabo Volksfeest. Het evenement, dat de voorbije jaren steeds een publiekstrekker van bijzondere allure is gebleken, beleeft dan alweer zijn 35e editie.

nieuwhoofdvolksfeestVoor de realisatie tekent als vanouds de activiteitencommissie van de plaatselijke voetbalvereniging VV Keer, daarin voor de zaterdagprogrammering bijgestaan door de plaatselijke jeu de boules vereniging “Het Vendel”.
Op zaterdagavond 26 augustus 2017 zal omstreeks 18:00 uur een jeu des boules toernooi beginnen op de banen van “Het Vendel”, gelegen aan het Raadhuisplein.
Op het Raadhuisplein zal tevens deze avond wederom het Keerder open air darts toernooi plaatsvinden. Uiteraard zal deze avond omlijst worden met muziek, een hapje en een drankje.

Zondagmorgen 27 augustus 2017 om 09.00 uur start de met een flinke rommelmarkt gelardeerde braderie en kunstmarkt. Het spreekt vanzelf dat de VV Keer als gebruikelijk een aantal breed gesorteerde rommelkramen inricht. Daarenboven haken meer dan honderd handelslieden in op de braderie.

Ook dit jaar staat kunst weer centraal. Op en rondom de prachtige carré-boerderij naast de kerk zullen de werken van meerdere kunstenaars bewonderd kunnen worden.

Verder zijn er op en rondom deze braderie en jaarmarkt natuurlijk diverse eetgelegenheden, terwijl op het Raadhuisplein een groot overdekt buffet aanwezig is. We zijn dus voorbereid op alle soorten weertypen.
Op zondagmiddag zal DJ Rico zorgen voor de muzikale omlijsting van het Volksfeest, gecombineerd met vanaf 15:30 uur een optreden van ANDERKOVVER.

dekt buffet aanwezig is. We zijn dus voorbereid op alle soorten weertypen.

Uiteraard dient nog vermeld te worden dat de toegang GRATIS is.

26 en 27 augustus 2017

Inschrijven jaarmarkt