Sportho

Samenwerking Sportho,

VVKeer groeit, dus ook de mogelijkheden en service die wij onze leden kunnen bieden. We zijn verheugd aan te kondigen dat de club de samenwerking aangaat met Sportho.

Sportho is een sport-performance, sport-orthopedisch en sport-medisch initiatief waar o.a. MVV Maastricht en Fortuna’54 dames mee samenwerken. Fysiotherapeut en oud-lid Erik Wintjens heeft deze samenwerking voor ons gerealiseerd!

Kort samengevat houdt deze samenwerking in dat al onze leden bij het oplopen van een blessure contact op kunnen nemen met Sportho (bijvoorbeeld via de teamleider), om zo binnen 12 uur de blessure te screenen.

Deze eerste screening is geheel gratis en zal leiden tot een advies om de blessure te behandelen. Maak hier dus zeker gebruik van!

Ook zullen we met Sportho kijken of een spreekuur op locatie mogelijk is en zal Sportho in de toekomst trainingsavonden organiseren.

Sportho is te bereiken via telefoon 06-12843451.

sportho