Benoeming tot erevoorzitter

Dinsdag 9 oktober jl. was het dan eindelijk zo ver: Harrie Loyson en zijn echtgenote Assie werden in het zonnetje gezet voor 20 jaar voorzitterschap van VV Keer.

Harrie trad 2 jaar geleden af en werd toen door de jaarvergadering beloond met het erevoorzitterschap. Hiervoor reikten Etienne Korff en Hub Prevoo namens VV Keer een beeldje uit en een mooie bos bloemen voor Assie. De KNVB, in de persoon van ambassadeur Karel Knaps, wilde Harrie graag belonen met de Gouden Speld van de KNVB, een onderscheiding die niet velen uitgereikt kregen. De onderscheiding ging gepaard met een oorkonde en een bos bloemen van de KNVB.

Samen met de zonen van Harrie en neef Jordi Geijselaers vierden we deze bijzondere avond met koffie en vlaai en herinneringen aan de mooie momenten die Harrie en wij samen beleefden.

Mochten jullie een trotse oud-voorzitter op ons complex een wedstrijd zien bezoeken, schroom dan niet hem te feliciteren met deze bijzondere, terecht verdiende, onderscheidingen.