Jeugcoördinator VV keer

Pierre Borgignons gaat door als Technisch Jeugdcoördinator bij VV Keer

Verheugd zijn we dat we juist in deze tijd een aantal belangrijke functies toch weten in te vullen.
Pierre heeft ons in december medegedeeld dat hij VV Keer zou verlaten voor een avontuur in België. Na een paar bijeenkomsten bij zijn nieuwe club, had hij er toch geen prettig gevoel bij. Eerder gemaakte afspraken werden niet nagekomen en in de nieuwe structuur kon Pierre zich helaas niet vinden. Beide partijen hebben in goed overleg besloten om niet samen de weg te gaan bewandelen.
In de vervelende coronatijd zijn we met Pierre in gesprek gebleven en hebben we de deur open laten staan omdat we tevreden zijn over het door hem vervulde Technisch Jeugdcoördinatorschap.. Uiteindelijk met als resultaat dat Pierre ook komend seizoen actief zal zijn in deze functie. Het trainerschap bij Dames 2 legt hij neer. Daarvoor hebben we inmiddels ook overeenstemming bereikt met een opvolger. Hierover later meer.
Pierre: “Ik voel de warmte van de club al twee jaar. De goede werksfeer en prettige samenwerking met de trainers, leiders en bestuur heeft mij hier toe doen besluiten. We zijn op de goede weg met VV Keer maar mogen niet gaan verslappen.”