Jubileumfeest 22 sept 2018

Bij deze wil het bestuur de feestcommissie heel hartelijk bedanken voor het organiseren van de geweldige jubilarissenavond van 22 september jl. Met maar liefst 15 jubilarissen in ons midden, had de feestcommissie een grote taak voor de boeg, die ze met verve vervuld hebben. Bedankt!!

Daarnaast bedankt het bestuur nogmaals alle jubilarissen; de vele uren werk die jullie in de club gestoken hebben, hebben de club gemaakt tot wat zij nu is! Bedankt! Een extra woord van dank aan Helinda Nelissen-Weijermans en Roger Custers, die op deze avond tevens benoemd zijn tot Lid van Verdienste van R.K.V.V.Keer.

We hopen dat jullie allen het lidmaatschap nog lang mogen voortzetten en dat jullie genoten hebben van de viering en de enorm gezellige feestavond!

Bekijk hier de foto’s