RaboVolksfeest

Rabo Volksfeest?

“Veer zaote uns te deenke”

Leef luij! Het Rabo Volksfeest is al jaren een begrip in de Keerder gemeenschap. De marktkraampjes, het Jeu de Boule, springkussen, saté, pils en een vrachtwagen vol muziek, het kan niet op. Waar er echter steeds minder van zijn? Bezoekers. De tent wordt ieder jaar iets leger, de kraampjes minder bezocht en minder pils getapt; het kostenplaatje blijft echter hetzelfde. Voor de vele gemotiveerde vrijwilligers van VV Keer is het Rabo Volksfeest in de huidige vorm helaas niet meer te bolwerken. Het Rabo Volksfeest van 2017 was dan ook het laatste Volksfeest zoals u het kent.

Ik hoor het u zeggen: mer jèh, wat kump noe dan? Gae Volleksfees i Keer? Dat guf ‘t neet!

Nou, veer zaote uns te deenke…

Ondanks de tanende opkomst, zijn onze vrijwilligers nog altijd gemotiveerd en onze sponsoren nog altijd enorm gul. Het Volksfeest mag niet teloor gaan, maar zal (zoals vele evenementen) met de tijd mee moeten gaan. Onder de clandestiene en weldoordachte codenaam “Rabo Volksfeest 2.0” hebben onze vrijwilligers het feest in een nieuw jasje gestoken! Het weekend van 8 en 9 september, zal het Rabo Volksfeest zich opnieuw ontpoppen op het complex van VV Keer.

Zaterdag 8 september staat rond 16:00 een heus “Straat-/Vereniging-/Familie-voetbaltoernooi op de planning. Onder het genot van genoeg spijs en drank, mag die avond ook uiteraard het Jeu de Boules toernooi niet ontbreken (dit bij voldoende animo). Neem behalve uw pétanque uitrusting, ook zeker uw dansschoentjes en goede dorst mee, daar de feestavond zal sluiten met optredens van DJ Wim Frijns en Erwin (the artist formerly known as ‘vaan ut merretkoer’).

Waar de oudjes hun botten op zaterdag kunnen kraken, staat zondag 9 september de jeugd centraal. Rond 11:00 opent VV Keer haar deuren met een geweldige Zeskamp! Niet alleen de gehele jeugd van VV Keer, maar zeker ook alle kids uit het dorp zijn welkom om zich uit te leven op stormbanen, hindernissen, parkoers en springkussens. Uiteraard zal er ook een kopje koffie en vlaai voor opa en oma zijn. Dit weekend gaat dit jaar gepaard met de feestelijke en officiële opening van het pareltje van VV Keer; het kunstgrasveld!

Verdere info en hoe je je kunt aanmelden voor deze dagen volgt op korte termijn.

Zoe wie geer zuut, veer hebbe uns naogedacht. V’r hoope dat deer utzelfde deenk!

Tot september!

VV Keer