RaboVolksfeest

Volksfeest 2.0: “Veer houwwe good gedag!”

Enkele weken geleden schreven we vanuit VVKeer correspondentie “veer zaote uns te deenke”. Over hoe we het tanende bezoekersaantal van het Rabo Volksfeest te lijf konden gaan en tegelijkertijd het Volksfeest in een nieuw jasje konden steken.

Nou leef luij, veer houwwe good gedag!”

Voor alle bezoekers van het Volksfeest 2.0 zal het onderstaande bericht overbodig zijn. Iedereen die het nieuwe Volksfeest meegemaakt heeft kan namelijk terugdenken aan een geweldig geslaagd weekend, boordevol plezier, sport en natuurlijk een drankje en een hapje. Voor diegenen die er niet waren: “mieljaar, deer heb gèt gemis!”

Volksfeest-zaterdag stond in het teken van het Jeu De Boules en het VSF toernooi. Men heeft heerlijk ontspannen een Boule kunnen werpen, of juist het zweet op het voorhoofd gehad in een onverbiddelijke voetbalcompetitie. De uiteindelijke winnaars die de bonnenprijs uit het vuur sleepten waren de teams “Robert Mingels” en “F.C. Sossa” voor het Jeu de Boules en VSF Toernooi respectievelijk.

Na sport en plezier hoort natuurlijk een gezellige, gezamenlijke afsluiting. Jong en oud wisselden de voetbalkicksen voor hun dansschoentjes, waarna Erwin het dak eraf zong! Wat een avond! De gezellige tent, het podium en de tap dichtbij, voetjes van de vloer en dansen op de tafels, alles klopte aan deze geweldige soirée.

Volksfeest-zondag stond in het teken van onze toekomst: de jeugd! Papa, mama, opa en oma konden vandaag even bijkomen van zaterdag onder het genot van koffie en vlaai, terwijl de kinderen zich ongeremd konden uitleven op allerhande springkussens, wipwappen, stormbanen en waterspelen. Dit alles onder begeleiding van de Jo19.

De club verheugt zich gezamenlijk al op de volgende editie. Ongetwijfeld zal deze editie, met alle feedback die we verzameld hebben, alleen nog maar succesvoller worden. We hopen u dan wederom te mogen verwelkomen.

Het bestuur wil bij deze graag iedereen bedanken die dit nieuwe Volksfeest 2.0 tot een succesverhaal hebben omgetoverd. We bedanken de organisatie en coördinatie voor hun inzicht, het lef om iets nieuws te proberen en hun tomeloze inzet!  We bedanken het enorme schare aan vrijwilligers die de organisatie hebben bijgestaan met opbouwen/afbreken, spelleiding, tappen, bonnen en eetcorner. We bedanken onze sponsoren, die dit feest financieel mogelijk hebben gemaakt. En als laatste bedanken we alle bezoekers, eenieder die aanwezig was, Jeu de Boules heeft gespeeld, vanuit een Keerder straat of -vereniging aan het VSF toernooi heeft deelgenomen, als jeugdlid heeft geklommen en geklauterd, of gewoon genoten heeft van het festijn. “Bedaank, bedaank, bedaank!”

“Vèr zien ös volgend jaor!”

Organisatie RaboVolksfeest

Naam Contact