Teamuitje VV KEER JO17-1 11 Juni 2017

Na uitvoerig overleg tussen spelers en leiders werd besloten om te gaan kajakken in de Ardennen. Het Ardennen weekend van JO15-1 was dit jaar op 9, 10 en 11 juni en op 11 juni stond kajakken gepland. JO17-1 besloot om hierbij aan te sluiten.
Op zondagochtend vertrokken 14 JO17-1 spelers richting Domaine de Palogne in Vieuxville-Ferrières. Samen met JO15-1 bestond de groep uit 29 personen (inclusief begeleiders van VV KEER).
Kort na aankomst in Vieuxville-Ferrières vertrok de bus met deelnemers en kajakken naar het vertrekpunt. Na een kort ritje kon iedereen het water op. De omstandigheden waren perfect. Zonnig weer en voldoende water in de Ourthe om lekker ontspannen te kunnen kajakken. Iedereen kajakte in zijn eigen tempo en eigen stijl richting de bekende rots. Daar werd pauze gehouden en sprongen enkele durfals van de rots het water in.
Van de rustplaats naar het eindpunt is maar een kleine 15 minuten kajakken. Aangekomen in Domaine de Palogne kon iedere deelnemer douchen. De korte tijd tot het afsluitend etentje werd benut met voetballen, op terras zitten of uitrusten. Het eten en ijs smaakte uitstekend en kort hierna was het alweer tijd om te vertrekken naar Cadier en Keer.
Een mooi teamuitje met super weer als afsluiting van een mooi seizoen! Dank aan iedereen die op welke manier dan ook meegeholpen heeft aan het slagen van het teamuitje!