Girlscup in Keer 2018

Internationale Girlscup komt ook naar Cadier en Keer!

Op zaterdag 19 en zondag 20 mei organiseert Euro-Sportring weer het internationale Girls Cup toernooi in Maastricht.
Voor het 10e jaar op rij komen er 64 meisjes- en damesteams uit de hele Euregio naar Zuid-Limburg om te strijden om de felbegeerde Girls Cup. Euro-Sportring organiseert dit evenement al een aantal jaren samen met onze collega’s bij VV Scharn. Damesvoetbal is de snelst groeiende sport van Nederland en blijkens stijgende populariteit van de Girls Cup is dit ook internationaal te merken.

De Cup is in 10 jaar zo sterk gegroeid dat er een samenwerking tussen clubs nodig is om de 64 teams van velden, douches en gastvrijheid te voorzien. Omdat bij VV Keer meisjes- en damesvoetbal ook flink gegroeid is, zijn we natuurlijk meer dan bereid om samen met VV Scharn en Euro-Sportring de handen in elkaar te slaan om dit te kunnen verwezenlijken. VV Keer, VV Scharn en Euro-Sportring zetten meer dan 100 vrijwilligers in om dit spetterende toernooi neer te zetten! Kom zeker een kijkje nemen naar de wedstrijden variërend van Meisjes O13, Meisjes O15, Meisjes O17 en Dameselftallen uit verschillende landen.
Meer info? Zie ook: www.girlscupmaastricht.nl