Nieuwe voorzitter

Bericht van het bestuur:

Beste mensen,

Het bestuur wil met gepaste trots haar beoogde nieuwe voorzitter aan u voorstellen. Onze eigen clubman, Etiënne Korff. Etiënne wil graag zijn kijk op de zaak met u delen, alvorens u hem straks op het Rabo Volksfeest zelf kan aanspreken.

Etiënne:

Na 11 jaar penningmeester te zijn geweest en de weg mee afgerond te hebben naar de opening van het kunstgrasveld, werd deze taak voor mij er meer een van “op de winkel passen”. Mede daarom stopte ik afgelopen jaar als penningmeester. De winkel VV Keer draait voortvarend, het ledenaantal groeit tegen de algemene trend in en de sfeer binnen de club is geweldig te noemen. Recent zaten we bij elkaar met een aantal echte clubmensen te spreken over de toekomst van de club. De conclusie is dat het goed gaat en het vooral zaak is dit te handhaven. Daarnaast liggen er een aantal zaken die aangepakt dienen te worden. Een club die toekomst wil hebben, moet kritisch blijven naar zichzelf en blijven bouwen aan een gezonde toekomst. Mij werd de mogelijkheid geboden om de rol van voorzitter op me te nemen, in elk geval tot de jaarvergadering. Dan zal ik me verkiesbaar stellen. Het bestuur stemde hier vorige week woensdag unaniem mee in. Gisteren, vrijdag 16 augustus bespraken we samen de laatste details over de toekomstige bestuursaanpak.

Ik zie het als een uitdaging om VV Keer voort te laten gaan zoals het gaat en met name de positieve lijn door te zetten. Daarnaast stel ik mij ook als doel bestuursvergaderingen functioneel te laten zijn met nog meer verantwoordelijkheden bij leden en commissies; alles in de gemoedelijke sfeer die Keer altijd gekend heeft.

Spelen er zaken, wil je dingen veranderen, wil je sparren? Ik ben een toegankelijk persoon die vooral wil bereiken dat iedereen het naar de zin heeft en Keer boeiend en bloeiend blijft, maar minder strak dan het misschien weleens geweest is. Dus spreek me aan, liefst persoonlijk. Uiteraard gaat het bestuur mij daar bij helpen, evenals leden die het voetbaltechnische (waar ik niet in thuis ben) op zich zullen nemen. We doen het samen! Ook zal ik veel leden willen spreken de komende tijd om op te halen wat er speelt, wat goed gaat of wellicht nog beter kan. Maar de gezelligheid van Keer en onderlinge sfeer én de kwaliteit van de club daar mogen de leden vertrouwen in hebben. Die gaan we samen behouden en de voorzitter is daar slechts een schakeltje in.

Voor degenen die me niet kennen, ik woon op de Limburgerstraat (de VV Keer hoek), werk bij Rabobank in de beleggingen, ben vooral sportief bezig als fietser (race, mtb, cyclocross) en ben vrijgezel.

Namen onthoud ik soms wat slecht en ik delegeer niet graag, maar ik vraag wel graag om hulp.

Sportieve groet,
Etiënne Korff